0775.276.848 office@playlove.ro L - V 8:00 - 18:00

Termeni si conditii
Utilizatorii site-ului PLAYLOVE.RO(SC WEP BEST SERV SRL-D) sunt rugati sa citeasca si sa accepte Termenii si Conditiile de Utilizare ale acestui site. Pentru folosirea in cele mai bune conditii ale site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor utilizati si a conditiilor stipulate.

PLAYLOVE.RO isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.
I. Cesionarea si subcontractarea
SC WEP BEST SERV SRL-D poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. PLAYLOVE.RO va fi intotdeauna responsabil fata de cumparator pentru toate obligatiile contractuale.
II. Confidentialitate
PLAYLOVE.RO va respecta confidentialitatea datelor introduse de dumneavoastra. PLAYLOVE.RO nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Prin inregistrarea dumneavoastra in sectiunea Contul meu, sunteti de acord ca informatiile furnizate la data inscrierii, precum si orice alte informatii pe care SC WEP BEST SERV SRL-D le-ar putea obtine ca urmare a utilizarii site-ului PLAYLOVE.RO, incluzand datele de trafic (ex.: durata, momentul si volumul comunicarii), sa fie prelucrate de catre SC WEP BEST SERV SRL-D in urmatoarele scopuri:
-   realizarea de rapoarte statistice cu privire la utilizarea serviciilor furnizate de catre SC WEP BEST SERV SRL-D
-   marketingul si comercializarea produselor si serviciilor SC WEP BEST SERV SRL-D, prin orice mijloc de comunicare, incluzand apelare automata care nu necesita interventia unui operator uman (scrisori, brosuri, alte materiale tiparite, e-mail, fax, telefon, apeluri preinregistrate etc.).
Totodata, utilizatorii sunt de acord ca datele lor cu caracter personal sa fie dezvaluite partenerilor SC WEP BEST SERV SRL-D in vederea expedierii produselor si serviciilor comandate.
Informatiile vor fi prelucrate de catre SC WEP BEST SERV SRL-D in conformitate cu prevederile Legilor nr. 506/2004 si 677/2001.
Informatiile pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.
III. Facturare - Plati
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in comanda. SC WEP BEST SERV SRL-D  va emite catre cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
IV. Livrare si Transport
Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de la magazinul nostru se incadreaza intre 1 si 3 zile, dar si intre 5 si 7 zile in functie de stoc, din momentul inregistrarii comenzii pe site-ul PLAYLOVE.RO. SC WEP BEST SERV SRL-D isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare, cu instiintarea cumparatorului. Pretul final platit de client este format din pretul produsului plus cheltuielile de expeditie si incasare. PLAYLOVE.RO nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va rugam sa va adresati imediat la office@playlove.ro sau la tel. 0775 276 848.
Toate produsele achizitionate prin site-ul PLAYLOVE.RO intra sub incidenta unui contract de transport. Aceasta inseamna ca va asumati riscul de pierdere a unor produse dupa livrarea noastra catre transportator. PLAYLOVE,RO va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
 V. Acceptare
Acceptarea va fi facuta atunci cand bunurile si serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in comanda. In cazul in care cumparatorul descopera ca produsele livrate sau serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci vanzatorul va aduce la conformitate produsele si serviciile. De asemenea, pentru produsele vandute si livrate de SC WEP BEST SERV SRL-D, cumparatorul beneficiaza de returul produselor in 14 zile.
VI. Garantii
Toate produsele comercializate de catre site-ul PLAYLOVE,RO beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. 
VII. Raspundere
SC WEP BEST SERV SRL-D nu este responsabil pentru daune de orice fel pe care cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre vanzator a oricarei din obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor si serviciilor dupa livrare si, in special, pentru pierderea produselor. PLAYLOVE.RO va fi raspunzator in cazul in care executarea comenzii nu indeplineste oricare din obligatiile contractuale.
PLAYLOVE.RO nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, PLAYLOVE.RO isi rezerva dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. Clientul va fi notificat imediat despre acest fapt, notificare insotita de oferte de produse alternative.
PLAYLOVE.RO nu raspunde de eventualele defecte sau deteriorari ale produselor cumparate in cadrul magazinului. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta PLAYLOVE.RO in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective sau companiei de expeditie spre solutionare. Toata responsabilitatea acestor deteriorari si repararea lor revine in sarcina furnizorului produselor respective sau companiei de expeditie.
In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera deteriorari pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea sumelor incasate deja de PLAYLOVE.RO, dar nu si alte despagubiri. Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri. Valoarea maxima a obligatiilor PLAYLOVE.RO fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de PLAYLOVE.RO de la acest client.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date (sau afisate gresit) iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa PLAYLOVE.RO face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;
VIII. Forta Majora
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
IX. Legea aplicabila - Jurisdictia
Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.